Nieuws


Vooruitgang bouwwerken te Halle

Feb 24, 2023

Lees meer

Aanvang werkzaamheden Lectus IX

Jan 13, 2021

Lees meer

Start bouw en verkoop Lectus VII en VIII

Nov 14, 2019

Lees meer

oplevering Lectus V

Jul 13, 2019

Neem nu eens een kijkje naar ons meest recente project, Lectus V op de hoek van de Franslaan en Ijzerstraat te Nieuwpoort. Het project was al een eind volledig uitverkocht, enkel het handelspand is nog te huur.

Lees meer

Felgekleurde gevels van Brussels kunstenaar Oli-B op Nieuwpoortse dijk

Jun 18, 2019

Lees meer

Infomoment Sea's Art 1/06/2019

Apr 09, 2019

Op zaterdag 1 juni 2019 geven wij een infomoment over het luxeproject Sea's Art te Oostduinkerke.

Lees meer

Vijf tips voor een weekendje Nieuwpoort

Mar 22, 2019

De lente is gearriveerd in ons land en maakt zich klaar voor een stralend seizoen. Geen betere manier om daarvan te genieten dan met een weekendje aan zee. Nieuwpoort, genesteld tussen Koksijde en Middelkerke, is al langer aan een stille opmars bezig. Naast Nieuwpoort-Bad, met zijn zee- en strandplezier, is er ook de stad zelf, met zijn historisch centrum, cultureel erfgoed, en talloze restaurants en winkels. Wij zetten voor jou alvast een vijftal tips op een rijtje voor een geslaagd weekend.

Lees meer

Voetbalicoon kiest voor Lectus VI

Feb 11, 2019

Vandaag kocht de heer Vital Borkelmans een appartement in ons meest recente project in Nieuwpoort, Lectus VI. Na het overlopen van de plannen en het lastenboek met de zaakvoerder was hij overtuigd van de kwaliteiten van dit project. Wij zijn vereerd dat wij Vital Borkelmans mogen verwelkomen in dit project.

Lees meer

Winnaar facebook actie bekend

Jan 29, 2019

Proficiat Florence Ferlin met het winnen van de facebook actie. Alvast bedankt voor het delen en liken van onze post. Veel plezier met je kinepolis box, geniet van de film!

Lees meer

Aanvang werken Sea's Art

Nov 26, 2018

Deze week zijn wij begonnen met de werken van ons exclusief project Sea's Art te Oostduinkerke (Sint-André). Residentie ‘Sea's Art' is een kleinschalig & prestigieus project aan Saint-André in Oostduinkerke-bad. Het project is gelegen aan de hoek van de Gilles-Scottlaan met de César Gezellestraat. In totaliteit bestaat het project uit 11 appartementen van 114m² tot 175m² met bijhorende garages, wijnkelders en berging.

Lees meer

Lectus VI al 54% verkocht!

Oct 24, 2018

Alvast bedankt voor de talrijke aanwezigheid op ons infomoment voor de Lectus VI van vorige zaterdag. Ondertussen is zijn meer dan 50% van de appartementen verkocht, nog voor aanvang van de werken! Bij onze kopers zitten opnieuw wat oude bekenden die al in onze vorige Lectus projecten gekocht hebben.

Lees meer

Infomoment Lectus VI - zaterdag 20 oktober

Sep 26, 2018

Op zaterdag 20 oktober 2018 geven wij om 10u een infomoment voor geïnteresseerden in ons nieuwste project, Lectus VI. Hier kunt u al uw vragen kwijt over het project, de plannen, het lastenboek,... Het infomoment gaat door bij ons op kantoor in de Franslaan 59 te Nieuwpoort.

Lees meer

Functionele architectuur

Sep 03, 2018

Weyne Gino, de zaakvoerder van Condius, Weyne Projects is zijn carrière gestart als architect. Via zijn architectenbureau, opgestart in Zarren aan het familiebedrijf meubelen weyne, heeft hij honderden woningen en appartementen gebouwd voor verschillende promotors. De belangrijkste realisaties zijn het project ‘De Poorterij’ (130 appartementen) aan het stadspark te Roeselare en het project ‘de Steelander’ te Harelbeke (120 appartementen).

Lees meer

Lectus V volledig uitverkocht

Aug 07, 2018

Het laatste appartement van Lectus V is verkocht. Ondertussen starten wij met Lectus VI iets verder in de Franslaan. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Lees meer

Nieuwe website online

Jul 03, 2018

Wij stellen u met veel plezier onze nieuwe website voor die sinds vandaag online staat. Sinds januari zijn wij bezig met een nieuwe huisstijl, eens deze op punt stond zijn wij dan ook meteen begonnen met de nieuwe website.

Lees meer

Vandaag in Trends

Jun 14, 2018

Lees vandaag alles over Condius in Trends: Vastgoed aan de kust. “Wij maken uw dromen waar” Droomt u al lang van een tweede verblijf aan de Belgische kust of overweegt u misschien om voorgoed te verhuizen naar ’t zeetje? Projectontwikkelaar Condius uit Nieuwpoort is gespecialiseerd in appartementen en woningen met veel comfort, luxe en kwaliteit.

Lees meer

De Lectus Projecten

May 23, 2018

Ondertussen zijn de Lectus projecten in Nieuwpoort een gevestigde waarde. De Lectus projecten staan garant voor kwaliteit, luxe, hoogstaande afwerking en strakke architectuur.

Lees meer

Projectsvoorstelling Sea's Art

Apr 28, 2018

Op zaterdag 28/04 stelt Condius zijn nieuw luxeproject voor, Sea's Art. Dit kleinschalig nieuwbouwproject bestaat uit 11 luxueuze appartementen die één voor één uniek zijn qua beleving.

Lees meer

Wordt dit de hoogste woontoren aan zeedijk?

Mar 03, 2018

NIEUWPOORT - De hoogste woontoren langs de zeedijk aan onze kust. Dat ‘idee’, zoals de Nieuwpoortse burgemeester Geert Vanden Broucke het omschrijft, is ‘Cond’OR’ met 24 bouwlagen.

Lees meer

Lectus IV in eindfase

Jan 23, 2018

De afwerking van de appartementen is één voor één uniek. Lectus IV zit in de eindfase, momenteel zijn we bezig met de voorlopige oplevering van de laatste appartementen.

Lees meer